Условия за ползване

Всеки посетител е длъжен да се запознае с правилата за ползване на сайта!
Всеки регистриран потребител декларира, че се е запознал и ще спазва правилата за ползване!

Регистрацията на сайта и участието в организираната от него Игра не са задължителни! Регистрацията се извършва онлайн и дава право на участие в Играта. Личните данни, изисквани при регистрацията се използват единствено за да установят идентичността на потребителя и няма да бъдат предоставяни на трети лица и/или организации, съгласно разпоредбите на Закона за защита на личните данни! В случай на несъгласие Потребителят е длъжен да уведоми администратора на сайта. При въвеждане на некоректни данни TipsyBet.com има правото да спре или ограничи достъпа на потребителя без предварително уведомяване. Правилата на Играта са подробно описани и могат да бъдат прочетени ТУК. TipsyBet.com запазва правото си да променя правилата при възникване на непредвидени събития с цел нормалното протичане на играта. Играта е създадена единствено с цел забавление и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.

Потребителят може да се абонира за прогнозите, които са достъпни след заплащане и получаване на съответната парола за деня за достъп до прогнозите. TipsyBet.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използването на сайта. TipsyBet.com не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице. TipsyBet.com гарантира че ще се стреми да предвиди и отстрани всички причини и/или събития, които биха направили сайта недостъпен или не функционален за потребителите му, но не носи отговорност за никакви непреки, случайни или други загуби, предизвикани от тях. TipsyBet.com не носи отговорност за загуби или пропуснати ползи, настъпили в следствие на участие в Играта или прогнозите, предоставени лично!

Потребител може да иска изплащане обратно на средствата похарчени за дадена прогноза само ако тя е невалидна, нереална, мача бъде прекратен, не се състои или друго събитие, което възпрепятства нормалния завършек на мача и неговото залагане в трета страна.

Потребителите не трябва да се опитват да изпращат детайли за контакт помежду си чрез системата за лични съобщения. Това може да доведе до изтриване на двата акаунта. TipsyBet.com си запазва правото да спре или ограничи достъпа до сайта и Играта на Потребители, за които прецени че извършват дейности, подкопаващи авторитета на сайта!

Tipsybet.com запазва правото си на промени по това споразумение!

Юли 2014, TipsyBet.com

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван.