Играй с мен

ИГРА С НАГРАДИ от BETFAIR!

BETFAIR раздава награди за първите трима в играта, съответно 50, 30 и 20 евро.

Последният месечен победител в промоционалната игра с прогнози на Betfair е Nikolai Nikolaev, който не може да получи наградата от Betfair, така печелившите в играта са от класиралите се от второ до четвърто място – Nikolay Yordanov, pepsina86 и Атанас Георгиев които печелят съответно 50, 30 и 20 евро от Betfair. Призьорите да ми изпратят имейл с техните Betfair потребителски имена или регистрационни имейли за превод на наградите им по сметката им в Betfair. Играта е прекратена докато намерим промоционални награди отново.

Крайно класиране за ФЕВРУАРИ.

Първият месечен победител за 2017 година от промоционалната игра с прогнози на Betfair е Атанас Георгиев, който печели 50 евро от Betfair. Втора е Stanislava Vaklina, която получава 30 евро от Betfair, и трети е Ivalin_1, който получава 20 евро. Моля всеки, който е отговорил положително на въпросите и има претенции да не са добавени точките от бонус въпросите да изпрати имейл до support@tipsybet.com с потребителското си име към Betfair или това на препоръчания приятел. Призовата тройка да ми изпратят имейл с техните Betfair потребителски имена или регистрационни имейли за превод на наградите им по сметката им в Betfair.

Крайно класиране за ЯНУАРИ.

Поредният месечен победител от промоционалната игра с прогнози на Betfair е trankata, който печели 50 евро от Betfair. Втори е Nikolai Nikolaev, който не получава 30 евро, поради регистрация от Обединеното Кралство (играта е само за български клиенти на Betfair, регистрирали се от България) и трети е pepsina86, който получава 20 евро. За януари е добавен нов бонус въпрос към играта, а именно “Препоръчахте ли Betfair на приятел?”. Успех на всички и през новата 2017.

Крайно класиране за ДЕКЕМВРИ.

Месечен победител от промоционалната игра с прогнози на Betfair е ivanchap, който печели 50 евро от Betfair благодарение на 10те точки бонус за включването си в Betfair през линковете на tipsybet. Втори съм отново аз (Асен Въндев), играейки със следния псевдоним – support, и получавам 30 евро, и трети е trankata, който получава 20 евро, ако ми потвърди за наградата. Успех на всички и през Декември.

Крайно класиране за НОЕМВРИ.

Първият месечен победител от промоционалната игра с прогнози на Betfair е Nikolai Nikolaev, който печели 50 евро от Betfair благодарение на 10те точки бонус за включването си в Betfair през линковете на tipsybet. Втори съм аз (Асен Въндев), играейки със следния псевдоним – support, и получавам 30 евро, и трети е LeagueFair, който получава 20 евро, ако ми потвърди за наградата. Успех на всички и през Ноември.

Крайно класиране за ОКТОМВРИ.

Условия за участие:
Всеки пълнолетен гражданин може да участва в играта стига да се регистрира в TipsyBet. Веднъж регистриран, всеки получава автоматично право за участие в играта. Използвайте връзките по-долу, за подробно запознаване с правилата на играта, и за да дадете Вашите прогнози за предстоящите мачове, а също и да разгледате прогнозите на Вашите колеги и разбира се, да прегледате цялостното класиране.

Правила на играта:
Можете да прегледате правилата на играта от ТУК!

Връзки към играта:
ПУБЛИКУВАНЕ НА ПРОГНОЗИ

ИСТОРИЯ НА ВАШИТЕ ПРОГНОЗИ

КЛАСИРАНЕ

ВАШАТА СТАТИСТИКА

2 коментара

 1. karlitobrigante
  karlitobrigante 2014/08/19 at 21:30

  kakvi sa nagradite???

  1. support
   support 2014/08/20 at 13:34

   Всичко в правилата на играта е описано. Успех.